Filmové tipy 2022

1.12. A máme zde poslední porci filmů pro závěrečný měsíc roku. Na co se můžete těšit? Zde je náš redakční výběr nejzajímavějších filmů - začít musíme samozřejmě nejočekávanějším titulem roku a tím je Avatar 2 s podtitulem The Way of Water. Pokračování komerčně nejúspěšnějšího filmu všech dob přichází 13 let po prvním díle a tentokrát se většina děje odehrává pod vodou. Dalšími zajímavými filmy jsou: Když promluvila, Největší dar, Šílená noc nebo nový animovaný film pro děti Kocour v botách: Poslední přání.

1.11. Nová porce filmů pro měsíc listopad - podívejte se na náš redakční výběr: Hranice lásky, Black Panther: Wakanda nechť žije, Grand Prix, Menu, Princezna zakletá v čase 2, Divnosvět, Fabelmanovi, Vánoční příběh

1.10. Nová porce filmů pro měsíc říjen - podívejte se na náš redakční výběr: Zaměstnanec měsíce, Halloween končí, Websterovi ve filmu, Black Adam, Můj otec, kníže, Za vším hledej ženu, Šoumen krokodýl, Poslední střih, Princ Mamánek.

1.9. Nová porce filmů pro měsíc září - podívejte se na náš redakční výběr: Minamata, Jan Žižka, Moonage Daydream, Vstupenka do ráje, BANGER., Indián, Buko, Kde zpívají raci, Spolu.

1.7. Prázdniny začaly a i když počasí láká ven, my přinášíme redakční výběr filmových novinek, které můžete vidět v českých kinech v červenci a srpnu: Pozvánka do pekla, FAMU v kině 03, Arvéd, After: Pouto, Princezna rebelka, Nene, Sirotek: První oběť, Jan Koller: Příběh obyčejného kluka, Cesta do Tvojzemí, Bestie, Střídavka, Planeta Praha, Bullet Train, DC Liga supermazlíčků, Všechno, všude, najednou, Velká premiéra, Jak obšťastnit ženu, Černý telefon, Hádkovi, Hodně štěstí, pane Veliký, Erupce lásky, Řekni to psem, Thor: Láska jako hrom, Ghost Dog - Cesta samuraje, Mimoni 2: Padouch přichází, Párty Hárder: Summer Massacre, Prezidentka, Elvis.

19.6. Současné vedro můžete přečkat třeba v klimatizovaném kině. Na jaké filmy tam nyní můžete narazit? Třeba na pokračování legendárního filmu TOP GUN: MAVERICK s Tomem Cruisem o stíhacím pilotovi, který se stane instruktorem elitních stíhačů a ty má připravit na nebezpečný úkol. Kdo má rád české komedie, ten si rozhodně nenechá ujít novinku KDYBY RADŠI HOŘELO v hlavní roli s Miroslavem Krobotem a Michalem Isteníkem. A děti budou chtít určitě vidět animovaný film RAKEŤÁK, což je samostatný příběh o hrdinovi, kterého znáte z filmové série Příběh hraček. Podívejte se do menu KINO na trailery ke všem novým filmům!

18.5. Po delší odmlce se opět hlásíme s porcí filmů, na které můžete právě teď narazit v kinech. Do našeho výběru zařadíme nekorektní komedii VYŠEHRAD: FYLM, která přichází na plátna po úspěšném internetovém seriálu a jejímž hlavním hrdinou je zkrachovalý fotbalista Julius Lavický v podání Jakuba Štáfka. Milovníci marvelovek si určitě nenechali ujít nový film DOCTOR STRANGE V MNOHOVESMÍRU ŠÍLENSTVÍ, který měl premiéru už na začátku května. Pro změnu až zítra přichází do kin francouzská komedie CO JSME KOMU VŠICHNI UDĚLALI? v hlavní roli s Christianem Clavierem, kterého znáte z komediální série Návštěvníci. Všem přejeme skvělé filmové zážitky, ať už vsadíte na naše tipy nebo některý z dalších filmů, jejichž trailery vám přinášíme na našich stránkách v menu KINO.

7.4. Aktuálně z naší facebookové stránky: Pojďme se společně podívat do kina, co nás tam v těchto dnech čeká? Další pokračování sci-fi série FANTASTICKÁ ZVÍŘATA: BRUMBÁLOVA TAJEMSTVÍ natočené podle knihy J. K. Rowlingové, jedná se o již třetí díl, tentokrát v něm ale v roli zlého kouzelníka Grindelwalda neuvidíme Johnnyho Deppa, kterého studio Warner Bros. požádalo, aby se stáhl z role po rozsudku, který se týkal jeho údajného domácího násilí. Dále v kinech můžeme narazit na skvělou českou komedii ZNÁMÍ NEZNÁMÍ o partě přátel a jejich silvestrovské oslavě, kterou okoření nápadem dát všechny mobilní telefony na stůl a nahlas sdílet každou doručenou zprávu a dát na hlasitý odposlech každý příchozí hovor. Co tenhle zprvu nevinný nápad přinese? Podívejte se na trailery!

24.3. Právě dnes přicházejí do kin další filmové novinky. Které jsou podle nás ty nejzajímavější? České drama POSLEDNÍ ZÁVOD - legendární příběh českých lyžařů Hanče a Vrbaty a také opomíjeného německého sportovce Ratha. Pak tu máme dobrodružnou komedii pro celou rodinu ZTRACENÉ MĚSTO - film je nabitý hollywoodskými celebritami - krásná Sandra Bullock (ve svých skoro šedesáti letech vypadá stále na dvacet!), hvězdný Brad Pitt nebo Daniel Radcliffe, kterého si celý svět bude navždy pamatovat jako Harryho Pottera. A s dětmi určitě běžte na animovaný film PŘÍŠERÁKOVI 2, protože jak uvádí jeho český distributor "Na tomto akčním rodinném výletu kolem světa si každý přijde na své."

10.3. Fanoušci Batmana se dočkali - od včerejška můžete v kinech narazit na stejnojmennou novinku o netopýřím hrdinovi, který chrání obyvatele Gothamu před psychopatickými kriminálníky. Téměř tříhodinová podívaná vás vtáhne do potemnělé atmosféry, kterou vytvořil jak nový režisér, tak nový představitel hlavní role - Christiana Balea nahradil Robert Pattinson, kterého znáte například z filmu Tenet. Děj nového Batmana se odehrává během druhého roku jeho působení a oproti předchozím filmům je sice méně akční, ale o to více diváka drží v napětí. Víc prozrazovat nebudeme, běžte se podívat do kina ;-) 

24.2. Aktuální filmové novinky se nesou zejména v komediálním duchu. SUPER-BLB je francouzská komedie o zkrachovalém herci Cedricovi, který dostane šanci v podobě hlavní role akčního hrdiny, ale autonehoda a ztráta paměti způsobí, že Cedric je přesvědčen, že je skutečný hrdina, který musí zachránit svět. Česko-slovenská komedie V LÉTĚ TI ŘEKNU, JAK SE MÁM líčí zase příběhy několika párů a jejich vzájemné propletence. Skvělé herecké obsazení v komedii od tvůrců filmu Všechno nebo nic je předpokladem pro dobrou zábavu. Podívejte se na ukázky všech filmových novinek na našem webu!