Filmové tipy 2023

7.9. Třetí pokračování úspěšné, můžeme říci i kultovní, komedie je tu - Moje tlustá řecká svatba 3 je k vidění právě teď v českých kinech. A fanoušci hororů se dočkali dalšího pokračování ze světa V zajetí démonů - novinka se jmenuje Sestra II.

29.6. Harrison Ford se naposledy objeví ve své nejslavnější filmové roli - Indiana Jones a nástroj osudu, který má dnes premiéru. A protože herci už bylo minulý rok 80 let, musela trochu pomoci počítačová technologie. Výsledek je ale podle prvních ohlasů skvělý! A propó - víte, že první díl byl natočen už v roce 1981?

15.6. Pokračování skvělé francouzské komedie je tu - Alibi na klíč: Den D má dnes českou premiéru.

1.6. Spider-Man: Napříč paralelními světy - druhý animovaný film o pavoučím muži potěší nejednoho fanouška legendárního komiksu.

18.5. Další zběsilé honičky v autech a na motorkách - Rychle a zběsile 10 můžete vidět od dnešního dne.

4.5. Do kin vstupuje akční sci-fi Strážci Galaxie: Volume 3. Nový příběh od Marvel Studios s oblíbenou partou vesmírných ztroskotanců stojí za návštěvu kina.

5.4. Filmový tip pro děti nebo odrostlé fanoušky legendární počítačové hry - Super Mario Bros. ve filmu.

1.4. Nový film Air: Zrození legendy s vynikajícím obsazením, Matt Damonem a Ben Affleckem, o začínající spolupráci basketbalové hvězdy NBA, Michaela Jordana. s nově vzniklou basketbalovou divizí firmy Nike. Tenhle film se vám bude líbit a to nemusíte ani hrát basket, ani nosit boty téhle slavné značky ;-)